Loading...

Pay Per Wash - Hosting

Få en løsning, hvor vi hoster dit vaskeribetalingssystem. Det sikrer dig et brugervenligt og afprøvet betalingssystem til fordel for brugerne af dit vaskeri. Resten af opgaverne med dit vaskeri står du selv for. 

Hoster du dit vaskeribetalingssystem hos Pay Per Wash, står vi for driften af vaskeriadministrationssoftwaren enten på en af vores cloud servere eller på WinXP-udstyr for ældre systemer. Vi er desuden ansvarlige for backup og løbende opdatering af softwaren.

Ved slutningen af hver måned (eller et andet interval efter dit ønske) sender vi en fil med vaskeriopkrævningsdata til administratoren af det enkelte vaskeri i det ønskede format. Vaskeriadministratoren får desuden adgang til selv at administrere vaskekort og –brikker over nettet, hvilket gør det lettere for både administratoren og vaskeribrugerne. 

Hvad koster det?

Pay Per Wash – Hosting tilbydes til en fast pris pr. måned pr. vaskeriafdeling. Prisen gælder uanset antallet af vaskerier og vaskeribrugere. 

Flere muligheder

Ønsker du færre administrative opgaver i forbindelse med dit vaskeri? Hos Pay Per Wash kan vi gøre det nemmere for både dig som vaskeriejer og vaskeriets brugere. 

Kort/brik-administration

Lad Pay Per Wash stå for administrationen af vaskekort/brikker. Du kan bestille nye kort og foretage ændringer på vores website med et personligt login. Vi sender det oprettede vaskekort med posten til den ønskede adresse. Tomme vaskekort kan opbevares i din administration til direkte udlevering til brugerne. Denne løsning tilbydes til en fast pris pr. måned pr. afdeling – uanset antallet af vaskerier og lejere.

Pay Per Wash – webbooking

Hvis du benytter dig af et Electrolux-betalingssystem, kan du med webbooking give vaskeriets brugere adgang til at booke vasketider via vores online portal. Derudover får de adgang til hjælp og support i at bruge portalen – i tilfælde af glemt login eller andet. 

Pay Per Wash – Statistik

Vil du blive klogere på brugen og indtjeningen i dit vaskeri? Få tilsendt maskinstatistik for samme interval som afregningen (fx pr. måned). Vi måler på antal starter og indtjening pr. maskine samt den samlede indtægt for hele vaskeriet. Denne løsning tilbydes til en fast pris pr. måned pr. afdeling, uanset antallet af vaskerier og lejere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi dig op.

call (+45) 97 14 54 62

 

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up