Loading...

Pay Per Wash 3

Få en løsning, hvor du slipper du for administrationen og kontakten med brugerne af dit vaskeri. Til gengæld står du selv for indkøb, montering og vedligeholdelse af vaskemaskiner samt betalings- og bookingsystem. 

Med denne løsning står Pay Per Wash for administrationen og kontakten med vaskeriets brugere – lige fra support og vejledning af brugerne til forudbetaling via webportal (hvis du ønsker det). Resten klarer du selv. Du bruger dine eksisterende faciliteter eller står selv for indkøb og montering af vaskemaskiner samt betalingssystem. Du er ligeledes ansvarlig for drift og vedligeholdelse af dit vaskeri.

Forudbetaling eller efteropkrævning?

Du bestemmer selv, om du ønsker en administrationsfri løsning med forudbetaling på vores web portal eller selv stå for efteropkrævning via bankoverførsel/girokort.

Hvad koster det?

Pay Per Wash 3 tilbydes til en fast pris pr. vask, som fratrækkes i vaskeriets overskud, før det tilbagebetales til din konto.

Det får du:

  • checkPay Per Wash klarer administrationen af dit vaskeri - lige fra support og vejledning af brugerne til forudbetaling via webportal (hvis du ønsker det)
  • checkDu beholder bestemmer selv prisen pr. vask og kan frit råde over et eventuelt overskud

Det får du ikke:

  • closeDu benytter de eksisterende maskiner i dit vaskeri eller står selv for indkøb og montering af nye
  • closeDu benytter det eksisterende betalings- og bookingsystem eller står selv for indkøb og montering af et nyt
  • closeDu står selv for driften og vedligeholdelsen af vaskemaskiner samt betalings- og bookingsystem
  • closeDu betaler selv for forbruget af el og vand i dit vaskeri

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi dig op.

call (+45) 97 14 54 62

 

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up