Loading...

Pay Per Wash 2

Få en løsning, hvor vi stiller betalings- og bookingsystemet til rådighed i dit vaskeri og sørger for service samt opdatering af systemet i 10 år. Du vælger selv, om du ønsker at overlade administrationen til os eller selv stå for efteropkrævningen hos vaskeribrugerne.

Med denne løsning står Pay Per Wash for indkøb, vedligeholdelse og opdatering af dit vaskeris betalings- og bookingsystem i en 10-årig periode. Du benytter faciliteterne dit eksisterende vaskeri eller står selv for indkøb og montering af nye vaskemaskiner.

Forudbetaling eller efteropkrævning?

Du vælger selv, om du ønsker en 100% Pay Per Wash administration med forudbetaling fra vaskeriets brugere eller at modtage en fil med vaskeridata én gang om måneden og selv stå for efteropkrævning.

Hvad koster det?

Pay Per Wash – 2 tilbydes til en fast pris pr. måned uanset antallet af maskiner og beboere, der benytter vaskeriet.

Det får du:

  • checkIndkøb og opsætning af betalings- og bookingsystem i dit vaskeri inkl. service og opdatering af systemet for en 10-årig periode
  • checkPay Per Wash klarer administrationen af dit vaskeri - lige fra support og vejledning af brugerne til forudbetaling via webportal (hvis du ønsker det)
  • checkDu beholder bestemmer selv prisen pr. vask og kan frit råde over et eventuelt overskud

Det får du ikke:

  • closeDu benytter de eksisterende maskiner i dit vaskeri eller står selv for indkøb og montering af nye
  • closeDu står selv for driften og vedligeholdelsen af vaskemaskinerne i dit vaskeri
  • closeDu betaler selv for forbruget af el og vand i dit vaskeri

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi dig op.

call (+45) 97 14 54 62

 

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up