Loading...

Find din PayPerWash løsning

Som kunde hos PayPerWash har du forskellige løsninger at vælge mellem - Sammen finder vi en løsning, som matcher jeres behov.

Fuld PayPerWash løsning:

Med denne løsning står vi for indkøb og montering af et komplet vaskeri inkl. betalings- og evt. bookingsystem og med professionelle og miljøvenlige vaskemaskiner og tørretumblere. Derudover forpligter vi os til at stå for den samlede drift af dit vaskeri i 10 år. Det betyder, at du får en komplet og administrationsfri vaskeriløsning.
Som en ekstra mulighed tilbyder vi desuden at stå for betalingen til vand, el, gas, sæbe mv. i vaskeriet, hvis du ønsker det. Udgiften vil blive pålagt den enkelte brugers startpris.

Forudbetalt eller efteropkrævning?

Du vælger selv, om du ønsker en 100% PayPerWash-administration med forudbetaling fra vaskeriets brugere på vores webside eller vores smarte betalings-App eller at modtage en fil med vaskeridata 1 gang om måneden og selv stå for efteropkrævning.

Hvad koster det?

Den fulde PayPerWash-løsning tilbydes til en fast pris pr. vask og en fast minutpris for tørring. Det er op til dig, om du ønsker at fastsætte en højere pris end den tilbudte og dermed få en månedlig indtægt fra dit vaskeri.

Det får du:

  • Indkøb og montering af professionelt og miljøvenligt vaskeriudstyr samt demontering af dit gamle vaskeri.
  • Vi stiller et betalings- og bookingsystem til rådighed og sørger for service og opdatering af systemet i en periode på 10 år.
  • Vi tager os af den samlede drift af dit vaskeri, og dine beboere får et topprofessionelt vaskeri, mens du slipper for alle de medfølgende opgaver.
  • PayPerWash klarer administrationen af dit vaskeri - lige fra support og vejledning af brugerne til forudbetaling via webportal eller med App-betaling.
  • Som ekstra tilvalg tilbyder vi at afholde udgiften til f.eks. vand, el og sæbe og indeholde den i beboerens pris for en maskinstart.

Det får du ikke:

  • Du slipper for alle opgaver i forbindelse med dit fællesvaskeri - både indkøb, montering, drift og administration.

Pay Per Wash 1

Vi står for indkøb og montering af vaskemaskiner samt betalingssystemet i dit vaskeri inkl. drift og vedligeholdelse. Derudover står vi for administrationen af dit fællesvaskeri i en 10-årig periode. Du slipper dermed for alt arbejdet i forbindelse med dit vaskeri. 

Læs mere

Vi kan også tilbyde dig

Har I et nyere vaskeri?

Vi køber og overtager gerne jeres eksisterende vaskeri.
I får likviditet tilbage i jeres regnskab, og vi overtager alle forpligtelser og drift i de næste 10 år. Kontakt os og få et godt tilbud på dette - vi har med garanti Danmarks bedste tilbud på dit nuværende vaskeri!

PayPerWash - Erhverv

Vi køber og monterer miljøvenlige kvalitetsvaskemaskiner i dine erhvervslokaler og har det fulde ansvar for service og reperationer på udstyret i 10 år. Dermed undgår du alle opgaverne og kapitalbinding i forbindelse med dit nye vaskeri.
Denne løsning tilbydes til en fast pris pr. vask og tørring, som efteropkræves via faktura.

Nyt betalingssystem?

Ønsker du kun et nyt enkelt betalingssystem, uden administration? Så har vi 2 smarte løsninger klar til dig, enten vore egen "PayPerWash APP" med MobilePay og Creditkort betaling, eller vores Pay-Direct terminal til Visa/Dankort & Masterkort, som kan styre op til 8 maskiner - kontakt os meget gerne for mere information om disse systemer.

PayPerWash - Fast pris

Ønsker I en løsning hvor maskinerne blot bliver finansieret/leaset, så I selv bestemmer om brugerne skal betale for at benytte vaskeriet (hvor indtægterne tilgår jer) - eller vaskeriet kan benyttes frit, for derefter at dele udgiften til vaskeriet over fællesudgifterne i ejendommen? Men I ønsker samtidigt den fuldstændigt administrations- og vedligeholdelsesfrie løsning fra PayPerWash hvor alle service og reperationer, samt 100% support og administration helt ned til den enkelte bruger er med i løsningen? Så klarer vi selvfølgeligt også dette! Vi afklarer jeres behov i tæt dialog med jer, og så tilbyder vi en fast pris på faktura månedligt, som dækker over alt! - vedrørende vaskeriet i hele kontraktens løbetid.

Pay Per Wash – R-Card M5 Hosting

Vi tilbyder hosting på vores cloud servere til kunder med adgangskontrol og/eller alarmsystemer eller andet udstyr fra RCO i Stochholm. Hostingen inkluderer opdateringer, support og grundlicenser til softwaren. Webbooking og WebAdmin m.m. tilbydes efter ønske. Denne løsning tilbydes til en fast pris pr. måned pr. system.

Kontakt os for mere information

Pay Per Wash – R-Card M5 Hosting

Vi tilbyder hosting på vores cloud servere til kunder med adgangskontrol og/eller alarmsystemer eller andet udstyr fra RCO i Stochholm. Hostingen inkluderer opdateringer, support og grundlicenser til softwaren. Webbooking og WebAdmin m.m. tilbydes efter ønske. Denne løsning tilbydes til en fast pris pr. måned pr. system.

Kontakt os for mere information

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi dig op.

call (+45) 97 14 54 62

 

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up