Loading...

Pay Per Wash

Hos Pay Per Wash beskæftiger vi os med vaskeriadministration og er markedsførende på dette felt i Skandinavien. Vi har stor erfaring inden for administration og drift af fællesvaskerier i boligselskaber, ejerforeninger, andelsboligforeninger og andre steder, hvor der bruges et betalings- og bookingsystem.

Vores fleksible vaskeriløsninger spænder fra en total udlicitering af alle opgaverne i forbindelse med et fællesvaskeri til kun at overtage enkelte dele af driften og administrationen. Det er op til kunderne at beslutte, hvor meget hjælp de ønsker.

Se vores vaskeriløsninger

Historien kort

Vi blev etableret i 2009 under navnet Vaskeridata og har altid beskæftiget os med vaskeriadministration. I 2012 blev vi omdannet til et APS og skiftede navn til VD-Solutions ApS.

Til stede i flere lande

I dag hedder vi Pay Per Wash. Vi administrerer på nuværende tidspunkt ca. 1000 vaskerier fordelt i både Danmark, Norge, Tyskland og Polen. Det er vaskerier med alle de forskellige maskiner og betalingssystemer, der findes på markedet. 

Køb og installation af vaskerier

Siden 2015 er vi desuden begyndt at købe og installere vaskerier i Danmark, Norge, Tyskland og Polen.

Vi er godkendt af Forbrugerombudsmanden og har status af Electrolux Authorized Partner.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om vores løsninger eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi dig op.

call (+45) 97 14 54 62

 

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up