Loading...

Log ind på dit vaskeri

Klik på dit vaskeri herunder for at logge ind. 

Betal regning med sms-kode

Der er kommet nye sikkerhedskrav til handel på nettet. Det betyder, at du skal bruge NemID-appen eller en sms-kode til at godkende køb og betale regninger online.
Du kan ikke længere bruge NemID-papkortet.

Hvis du ikke har appen, skal du registrere dit telefonnummer og oprette en personlig kode hos Nets, som du fremover skal bruge til at godkende kortbetalinger på nettet.

Sådan gør du:

  1. Følg dette link, hvor du bliver bedt om at registrere dit telefonnummer og oprette din egen kode hos Nets. Dette trin skal du kun igennem første gang.

  2. Herefter får du tilsendt en sms fra Nets med en engangskode, som du skal bruge sammen med din personlige kode, når du godkender en betaling.

OBS: Det er ikke alle vores kunder, der har adgang til at kunne overføre penge til sit vaskekort online. Hvis du ikke kan finde dit vaskeri herunder er det fordi du ikke har mulighed for at booke en vasketid online, overføre penge til dit vaskekort eller rediger dine oplysninger. Kontakt din vaskeriejer for nærmere info.

Når du er logget ind på dit vaskeri

Book vasketid

Find dit vaskeri ovenfor og log ind. Klik herefter på fanen "Bestille" for at booke en vasketid.  

Overfør penge

Find dit vaskeri ovenfor og log ind. Klik herefter på fanen "Saldo" for at overføre penge til dit vaskekort.  

Rediger din profil

Find dit vaskeri ovenfor og log ind. Klik herefter på fanen "Indstillinger" for at rediger dine oplysninger og ændre dit password.  

keyboard_arrow_up